Білий дім впевнений, що Конгрес проголосує за додаткове фінансування для України

Білий дім впевнений, що Конгрес проголосує за додаткове фінансування для України

Адміністрація Джо Байдена впевнена, що зможе забезпечити додаткове фінансування для України попри спротив деяких республіканців у Палаті представників. Про це під час брифінгу сказав радник президента Сполучених Штатів з національної безпеки Джейк Салліван.
За його словами, і в Палаті представників, і в Сенаті "є сильні голоси республіканців і демократів на ключових керівних посадах, які виступають за продовження фінансової підтримки України", щоб Київ "мав інструменти, необхідні для захисту свого суверенітету і територіальної цілісності".
"Тому ми віримо, що підтримка буде, і вона буде стійкою, навіть якщо дехто в опозиції не погоджується, і ми віримо, що в основі все ще існує міцний двопартійний фундамент підтримки нашої політики щодо України, а також підтримки і захисту України", – наголосив Салліван.

Він також сказав, що адміністрація повідомила Києву, а також союзникам і партнерам, що вона має "впевненість у тому, що США продовжуватимуть бути (поряд з Україною), як зобов'язалися бути поряд стільки, скільки це потрібно".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.