ЗСУ: РФ не діятиме стандартно, ворог змінює тактику

ЗСУ: РФ не діятиме стандартно, ворог змінює тактику

Повітряні сили пояснюють небезпеку очікування стандартних дій від Росії, адже противник змінює тактику і вкотре закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат.
Ігнат нагадав приклади, коли російські війська змінюють підходи, у тому числі й у ракетних ударах, а також наголосив на необхідності довіряти офіційним джерелам інформації. При цьому спікер ще раз повторив, що Повітряні сили України перебувають у постійній бойовій готовності до будь-яких сценаріїв ворога.
"Наша справа – зберігати спокій, дотримуватися сигналів тривоги… Телеграм-канали справно всіх сповіщають, ботів багато, і всі чекають на стандартні дії (від ворога), тобто: (злетів) МіГ-31К – можна не ховатися, а от по Києву та Запоріжжю (росіяни) взяли і вдарили "Кинджалом", або – ракетного удару вночі не буде, можна спокійно спати, він буде на ранок, як зазвичай діє ворог, а тут взяли і вдарили вночі. Так, невеликою кількістю ракет, але вдарили .
Тому чекати потрібно і на нестандартні дії від ворога, так і на можливе загострення", – заявив представник Повітряних сил ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.