Кабмін призначив нових заступників міністра оборони: що про них відомо

Кабмін призначив нових заступників міністра оборони: що про них відомо

Кабінет міністрів призначив двох заступників голові Міністерства оборони України Рустему Умєрову. Про це повідомляє міністерство оборони України.
Сергій Боєв
Боєва призначено на посаду заступника міністра оборони з питань європейської інтеграції.
Він здобував вищу освіту у:

Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана (бакалавр);
Вортонській бізнес-школі Університету Пенсильванії (магістр).

Перед призначенням на нову посаду 41-річний Боєв обіймав посаду заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. З 2016 по 2022 рік працював на керівних позиціях у державних компаніях, зокрема у НАК "Нафтогаз України" та АТ "Укргазвидобування".
Боєв також має досвід роботи в провідних міжнародних банках і консалтинговій компанії The Boston Consulting Group, що дало йому міцний досвід у фінансовій сфері та управлінні.

Сергій Мельник
Мельника призначили на посаду заступника міністра оборони.
Він народився 12 липня 1977 року у Вінницькій області.
Здобував вищу освіту у Харківському військовому університеті, після чого кар'єру на керівних посадах у Військово-юридичному факультеті Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого.
Здобув другу вищу освіту у 2009-му.
З 1999-го Мельник служив на різних посадах у бойових бригадах Протиповітряної оборони. З листопада 2019-го обіймав посаду начальника Військово-юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.
У 2022-му Мельник успішно завершив курси вищого керівного складу стратегічного рівня (L-4) в Національному університеті оборони України.
Під час повномасштабного вторгнення він відповідав за оборону Харкова.
Одного із заступників звільнено
Кабінет міністрів звільнив Олександра Балануцу з посади заступника міністра оборони.
"Олександр Балануца був призначений на посаду 17 травня 2024 року і відповідав за напрямок європейської інтеграції", – пише Міноборони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.