Влада Лівану заявила про 46 загиблих внаслідок атак Ізраїлю

Влада Лівану заявила про 46 загиблих внаслідок атак Ізраїлю

Внаслідок чергового удару Ізраїлю по центру Бейруту загинули шестеро людей, повідомило міністерство охорони здоров'я Лівану в ніч проти четверга, 3 жовтня. Як уточнює онлайн-видання The Times of Israel, після повітряного удару Ізраїлю виникла пожежа на третьому поверсі багатоповерхового будинку в районі Башура, розташованого неподалік штаб-квартири ООН, а також офісу прем'єр-міністра та будівлі парламенту.
"Телеканал "Хезболли" Al-Manar, стверджує, що удару було завдано по центру медичного підрозділу терористичного угруповання". Раніше агентство AFP повідомило, що його кореспонденти чули сильний вибух у Бейруті. Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) у ніч проти 3 жовтня повідомила Telegram, що завдала "прицільного удару" по Бейруту, не навівши подробиць. Скільки терористів було серед жертв цієї атаки, не уточнюється.
Раніше, ввечері 2 жовтня, міністерство охорони здоров'я Лівану оприлюднило дані, згідно з якими за останні 24 години через ізраїльські атаки загинули 46 людей по всій країні, ще 85 отримали поранення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.