Байден зустрівся зі звільненим російським опозиціонером Кара-Мурзою

Байден зустрівся зі звільненим російським опозиціонером Кара-Мурзою

Президент США Джо Байден зустрівся у Білому домі зі звільненим з російської в’язниці опозиціонером Владіміром Кара-Мурзою і його родиною.
Байден відзначив, що Кара-Мурза провів два з половиною роки у несправедливому ув'язненні в РФ за виступ проти війни Росії в Україні, а сьогодні його сім'я знову в повному складі.
"Сьогодні я вітав Владіміра Кара-Мурзу та його родину в Білому домі, щоб відсвяткувати його повернення до Америки", – йдеться у повідомленні президента США.

I welcomed Vladimir Kara-Murza and his family to the White House today to celebrate his return to America. Vladimir spent two and a half years unjustly imprisoned in Russia for speaking out against Russia’s war in Ukraine. Today his family is whole once more. pic.twitter.com/5NopnA2HnW— President Biden (@POTUS) August 16, 2024
Владімір Кара-Мурза, власник грін-карти США і критик Кремля із російсько-британським громадянством, був звільнений з російського ув’язнення у результаті великого обміну між країнами Заходу і Росією на початку серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.