Українські виробники зброї отримають доступ до безкоштовного полігону

Українські виробники зброї отримають доступ до безкоштовного полігону

В Україні запустили проєкт "Залізний полігон", що надає можливість виробникам озброєння та військової техніки для швидкого й доступного тестування зразків. Дану послугу держава надає безплатно. Про це йдеться в повідомленні Кабміну.
Зазначається, що даний проєкт запустили Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості спільно з Міністерством оборони та Генеральним штабом України.
"Залізний полігон" передбачає доступ українських виробників до процесу швидких фахових тестувань та випробувань, а також оцінки виробу військовим науково-дослідним інститутом", – ідеться в повідомленні.

Так, виробники можуть отримати доступ до майданчиків для тестувань, оснащених необхідним обладнанням для різних типів військового озброєння й техніки, а також широкий спектр додаткових послуг:
методологія випробувань; фахова експертиза; супровід під час тестувань/випробувань; консультації/зворотний зв'язок від військових
"Це не просто можливість для випробувань – це стратегічний підхід до забезпечення Сил оборони саме тим озброєнням, яке потрібне вже зараз і сьогодні, а не потенційно в майбутньому", – пояснив заступник Міністра оборони України Іван Гаврилюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.