Путіністка Доліна заявила, що її “розвели шахраї з України”

Путіністка Доліна заявила, що її “розвели шахраї з України”

Російська співачка Лариса Доліна, яка все дитинство прожила в Одесі, але підтримує терористичний режим Кремля і вторгнення в Україну, поскаржилася на те, що її "розвели" "українські шахраї", обманом позбавивши її квартири в Москві та заощаджень. З посиланням на Instagram путіністки.
Так, Доліна записала відеозвернення, в якому повідомила, що "проти неї вчинено дуже хитромудрі, сплановані шахрайські дії".
Артистка заявила, що якісь "шахраї з України" переконали її продати квартиру в Москві і перевести на "безпечний рахунок" 180 млн рублів.
Співачка також розповіла, що публікації, які з'явилися на її сторінці в Instagram, – "жахливого характеру", "у них немає жодного слова правди".

СкріншотДоліна переконує, що її акаунт зламали й опублікували пост про "любов до України".
Раніше на сторінці прихильниці президента РФ було опубліковано повідомлення, в якому стверджувалося, що вона продала свою квартиру за 112 мільйонів рублів і заклала дачу за 50 мільйонів рублів, щоб перевести гроші українській бригаді "Азов". Наразі пост видалено.
За цим фактом порушено кримінальну справу.
Хто така Лариса Доліна
Співачка, хоч і народилася в столиці Азербайджану Баку, але довгий час прожила в українській Одесі.
Доліна є членом вищої ради партії "Единая Россия". Активно підтримує режим Путіна і війну Росії проти України. Занесена до бази "Миротворець" і внесена до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
З 7 січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за свою антиукраїнську діяльність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.