“Укренерго”: Споживання електрики зранку на 6% менше, ніж прогнозували

“Укренерго”: Споживання електрики зранку на 6% менше, ніж прогнозували

В Україні зранку 25 липня зменшилося споживання електрики на 6%, ніж прогнозували вчора. Також зменшився дефіцит в енергосистемі через підключення ще одного енергоблока АЕС. Через це відключення електрики сьогодні будуть з 16:00 до 22:00.
Про це повідомили в "Укренерго".
"Сьогодні на ранок споживання на 6% менше, ніж його прогнозований рівень (без урахування обмежень) на ранок четверга, 18 липня. При цьому, зменшився і дефіцит потужності – з ремонту повернувся в роботу блок на одній з атомних станцій, а сонячна погода та помірна температура сприяють збільшенню виробництва електроенергії на сонячних електростанціях", – йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що сьогодні з 16:00 до 22:00 діятимуть відключення для однієї черги споживачів. В інші години світло не вимикатимуть.
Також в повідомленні "Укренерго" немає інформації про імпорт електрики з Європи.
Через негоду на ранок знеструмлені 34 населені пункти в Тернопільській та Хмельницькій областях.
На ранок через бойові дії та з інших причин повністю та частково знеструмлені 483 населені пункти. Через бойові дії є знеструмлення у Донецькій, Харківській областях. З технічних причин знеструмлювались споживачі у Запорізькій, Чернігівській областях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.