Лідери демократів у Конгресі підтримали Гарріс як кандидатку в президенти США

Лідери демократів у Конгресі підтримали Гарріс як кандидатку в президенти США

Лідери Демократичної партії у Палаті представників та Сенаті США Хакім Джеффріс та Чак Шумер у вівторок, 23 липня, публічно підтримали Камалу Гарріс в якості кандидатки у президенти США від їхньої партії. Про це пише NBC News.
"Конгресмен Хакім Джеффріс та сенатор Чак Шумер, провідні демократи у Конгресі, підтримали Камалу Харріс на посаді президента у вівторок", – йдеться у повідомленні.
Як зазначається, на спільній з Шумером пресконференції Джеффріс заявив, що віцепрезидентка США "готова, хоче та може вести нас у майбутнє".

"Коли я розмовляв з нею у неділю, вона сказала, що хоче отримати можливість виграти номінацію самостійно та зробити це знизу вгору, а не зверху вниз. Ми з Хакімом глибоко поважали це. Тепер, коли процес пішов знизу вгору, ми зібралися тут сьогодні, щоб підтримати віцепрезидентку Камалу Гарріс", – заявив своєю чергою лідер демократів у Сенаті.
"Ми переповнені хвилюванням, ентузіазмом, єдністю", – сказав Шумер журналістам.
Хоча багато демократів, включаючи президента США Джо Байдена, швидко оголосили про свою підтримку Гарріс, Шумер, лідер більшості в Сенаті, та Джеффріс, лідер меншості у Палаті представників, заявили, що хочуть зустрітися з нею спочатку. Ця зустріч ще не відбулася, але і Джеффріс, і Шумер розмовляли з Гарріс по телефону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.