УЗ прихистить та відвезе куди потрібно сім’ї, які перебували в “Охматдиті”

УЗ прихистить та відвезе куди потрібно сім’ї, які перебували в “Охматдиті”

"Укрзалізниця" надасть прихисток на лаунж-зонах вокзалу та відвезе, куди потрібно усі родини, які перебували в "Охматдиті", якщо є така потреба.
Про це повідомляє пресслужба УЗ.
"Багато пацієнтів та родин, які перебували в "Охматдиті", — приїжджі.

"Наш залізничний вокзал поруч, і УЗ прихистить та відвезе куди потрібно, всіх, хто має таку нагальну потребу", – йдеться у повідомленні.

Укрзалізниця забере автівкою або мікроавтобусом там, де потрібно (якщо потрібне медичне транспортування, треба повідомити окремо), розмістить і нагодує в лаунж-зоні на вокзалі та відправить зручним потягом, якщо потрібно додому чи на лікування в інше місце.⠀
Черговий контактний номер (24/7): +38 099 425 64 52.
"Друзі та партнери УЗ з World Central Kitchen вже на місці — забезпечують лікарів та тих, хто надає допомогу на місці, гарячим харчуванням", – зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо:
Уранці 8 липня Повітряні сили ЗСУ повідомили, що Росія підняла в небо бомбардувальники-ракетоносці Ту-95 з аеродрому "Оленя".
Повітряні сили ЗСУ повідомили, що російські окупанти запустили по Україні ракети і КАБи − по всій країні лунала повітряна тривога.
Внаслідок ракетного удару росіян 8 липня у Києві було зафіксовано влучення у приміщення Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", там є постраждалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.