Поліція: У Києві на Оболоні чоловік розбив шість автомобілів

Поліція: У Києві на Оболоні чоловік розбив шість автомобілів

19 червня у Києві чоловік розбив одразу шість автомобілів на Оболоні. Серед них – машина ЗСУ.
Про це повідомляє поліція Києва.
"Сьогодні вранці (19 червня, – ред.) до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що в одному з дворів в Оболонському районі невідомий пошкодив припарковані біля будинку автомобілі, один з яких належить військовим", – йдеться у повідомленні поліції Києва.

Поліцейські оперативно прибули на місце події та затримали зловмисника. Як з’ясувалось, до вчинення кримінального правопорушення причетний 35-річний киянин, який проживає неподалік.
"Чоловік, перебуваючи напідпитку, рукою пошкодив лобове скло на чотирьох автівках та відбив дзеркала ще на двох. Мотиву свого вчинку порушник пояснити не зміг", – додали в поліції.

Чоловіку готується повідомлення про підозру, йому загрожує до п’яти років обмеження волі.
В тему
Протягом останнього часу спостерігається активізація російських спецслужб, які через соціальні мережі вербують підлітків для підпалу автівок військовослужбовців.
"Такі факти мали місце у Києві, Дніпрі та Одесі. Росіяни обіцяють неповнолітнім суттєву винагороду у декілька тисяч доларів за вчинення цих злочинів", – розповіли в Нацполіції.

Як зазначають правоохоронці, батькам варто бути уважними до своїх дітей, цікавитись як вони проводять час та у яких групах у соцмережах спілкуються, аби вберегти від злочинного впливу російських спецслужб.
Нагадаємо, в Києві та Дніпрі викрито серію підпалів автомобілів ТЦК. Зокрема, у Дніпрі було затримано банду, яка виконувала замовлення спецслужб Російської Федерації. Учасники підпалювали машини, використовуючи "коктейлі Молотова".
Додамо, що аналогічний випадок трапився і 10 червня. У Дніпрі невідомі підпалили автомобіль військових. Тоді поліція розпочала розслідування та пошук злочинців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.