У Берліні велика пожежа на заводі, жителів попередили про отруйну хмару

У Берліні велика пожежа на заводі, жителів попередили про отруйну хмару

Мешканців Берліна попередили про токсичну хмару диму, що поширюється від великої пожежі у цеху металообробного підприємства на заході міста.
Пожежа спалахнула у цеху Diehl Metal Applications. Речник пожежників Берліна повідомив у коментарі, що палають усі чотири поверхи будівлі, подекуди вже обвалилися перекриття. Пожежники працюють лише ззовні.

Він повідомив також, що у приміщенні зберігалися небезпечні хімічні речовини, зокрема сульфатна кислота та ціанід міді. Є ризик утворення ціанідної кислоти та її потрапляння у повітря над містом разом з димом.

Building of German defense-industrial company Diehl on fire in Berlin. https://t.co/0HdyQErPVT pic.twitter.com/jE56sahwM3— Clash Report (@clashreport) May 3, 2024
Причина пожежі наразі невідома, постраждалих немає.
Мешканцям довколишніх районів радять не підходити у район пожежі, закрити вікна та вимкнути кондиціонери.
Школи у районі фабрики достроково припинили заняття, магазини у районі пожежі теж закриваються.

In Berlin-Lichterfelde brennt es in einer Fabrikhalle, deswegen warnt die Feuerwehr vor giftigen Rauchgasen. In der Amtlichen Gefahrenmitteilung von Freitag, 13 Uhr, heißt es, der Rauch ziehe aktuell in nördlicher Richtung über die Stadt. https://t.co/RGNnZhY6Bf pic.twitter.com/LhvZdVfEvH— rbb|24 (@rbb24) May 3, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.