На Тернопільщині БПЛА потрапив в об’єкт інфраструктури

На Тернопільщині БПЛА потрапив в об’єкт інфраструктури

Внаслідок атаки російських БПЛА типу «Shahed» в ніч на вівторок, 12 березня, сталась пожежа на одному з обʼєктів інфраструктури в Кременецькому районі Тернопільської області. Про це поінформувала Тернопільська обласна державна адміністрація.
На разі пожежа на місці влучання дронів-камікадзе триває. В ОДА зазначили, що з міркувань безпеки після влучання в найближчому до пошкодженого обʼєкту населеному пункті призупинили електро- та газопостачання.
«Станом на 7:00 – електрики відновили живлення у населеному пункті, незабаром відновлять подачу газу», – додали в адміністрації.

Зараз у Кременецькому районі створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної події. Усі структури діють відповідно до своїх повноважень.
Органи влади закликають не наближатися до місця пожежі, поки тривають роботи з ліквідації наслідків удару ворожими БПЛА та обіцяють інформувати про стан ліквідації надзвичайної ситуації.
До ліквідації пожежі залучено 19 одиниць спецтехніки, 73 працівників особового складу, тактичний робот.
В ніч на вівторок російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 22 БпЛА типу «Shahed». Як повідомили в Генштабі, силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено 17 ударних дронів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.