Байден виступить зі зверненням до Когресу, буде говорити про Україну

Байден виступить зі зверненням до Когресу, буде говорити про Україну

Президент США Джо Байден планує під час звернення до обох палат Конгресу з доповіддю "Про стан справ у країні" порушити питання допомоги Україні та закликати законодавців негайно ухвалити відповідний законопроєкт. Про це заявила речниця Білого дому Карін Жан-П’єр.
"Стосовно України, безумовно, президент продовжить наполягати на тому, що республіканці в Палаті представників повинні просуватися далі, спікер має винести на розгляд законопроєкт із додатковим фінансуванням потреб національної безпеки", – сказала представниця Білого дому.

Вона вкотре висловила впевненість, що в разі винесення на голосування цей законопроєкт здобув би переважну підтримку законодавців.
"Це також стосується нашої власної національної безпеки. Тож ми не можемо дозволити, щоби політика стала на заваді нашій нацбезпеці", – зауважила Жан-П’єр.

Як повідомлялося, президент США 7 березня виступить зі щорічним зверненням "Про стан справ у країні" на об’єднаному засіданні обох палат американського Конгресу. Подія розпочнеться о 20:00 за Києвом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.