Поліцейські повідомили про підозру водію вантажівки з Дніпра, який наїхав на 15-річну дівчину у Пересипському районі Одеси

Поліцейські повідомили про підозру водію вантажівки з Дніпра, який наїхав на 15-річну дівчину у Пересипському районі Одеси

Внаслідок автопригоди потерпіла отримала численні травми. За скоєне керманичу загрожує ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП в Одеській області.

Поліцейські встановили, що водій тягача з напівпричепом-цистерною, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, не зупинився та здійснив зіткнення з неповнолітньою дівчиною. 

Внаслідок ДТП потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, переломів основи черепа, кісток лицьового черепа, спинки носа та передпліччя, забою головного мозку, закритої травми органів черевної порожнини, розриву печінки.

Наразі чоловіку повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.