У Кривому Розі розпочали демонтаж п`ятиповерхівки, в яку влучила ворожа ракета 13 червня 2023 року

У Кривому Розі розпочали демонтаж п`ятиповерхівки, в яку влучила ворожа ракета 13 червня 2023 року

В ніч на 13 червня 2023 року Кривий Ріг вкотре опинився під ворожим вогнем. Один із прильотів прийшовся по багатоповерхівці на Героїв АТО. Він спричинив масштабні руйнування та обірвав життя 12 мирних людей. Загиблим було від 17 до 77 років.

За словами заступника начальника управління капітального будівництва виконкому Криворізької міської ради Дениса Зельцера, міська влада ухвалила рішення про виконання демонтажних робіт та робіт з капітального ремонту. Фахівці зробили проектну документацію, вона пройшла експертизу. 

«До демонтажних робіт ми вже приступили, вже частково вони виконані, перенесені комунікації теплопостачання, водопостачання, газопостачання та енергопостачання. Також відсічена пошкоджена частина будівлі і виконується подальша робота. Подалі усі пошкоджені конструкції буде знесено і котлован буде засипано. Повністю демонтуються перші та другі під’їзди. Це буде будинок із двох під’їздів, в якому будуть виконані капітальні роботи з утеплення пошкодженої стіни, покрівлі, налагодження комунікацій. Він повністю буде функціональним. На сьогодні день мешканці будинку надають свою згоду на виконання капітального ремонту пошкодженої будівлі. Планами капітальних ремонтів передбачено благоустрій території навколо будинку», — зазначив Денис Зельцер.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.