“Укрпошта” та система “Шлях” відновили роботу після хакерської атаки

“Укрпошта” та система “Шлях” відновили роботу після хакерської атаки

Датацентр "Парковий" повернув усю мережеву інфраструктуру в режим штатної та безпечної роботи після вчорашньої хакерської атаки.
"Після виявлення, докладного вивчення й локалізації загрози ми повернули всю мережеву інфраструктуру в режим штатної та безпечної роботи. Клієнти з приватною хмарною інфраструктурою вже мають доступ до даних. Наразі триває активна фаза відновлення частини пошкодженої інфраструктури з резервних копій. Доступ до цих даних ми забезпечимо поетапно протягом 48 годин", – йдеться в повідомленні.

У Державній службі з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) вже повідомили про відновлення роботи сайту відомства та системи "Шлях" після технічного збою.
"До уваги міжнародних автомобільних перевізників та водіїв. Система "Шлях" та сайт Укртрансбезпеки працюють у штатному режимі", – йдеться в повідомленні.

Також про відновлення роботи сервісів проінформувала Укрпошта. Про це поштовий оператор повідомив у коментарях у Facebook своїм клієнтам.
Сайт державного російськомовного телеканалу FreeДом також відновив роботу.
Нафтогаз, який також постраждав від хакерської атаки, на момент публікації новини не повідомляв про відновлення роботи сервісів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.