Понад 50% американців підтримують надання Україні додаткової допомоги

Понад половина американців підтримує надання додаткової фінансової та військової допомоги Україні. Про це свідчить національне опитування від NBC News.
Згідно з даними дослідження, 55% опитаних громадян США виступають за виділення Києву додаткових коштів та постачання більшої кількості військової допомоги.
За даними опитування, 26% респондентів заявили про свою тверду підтримку збільшення допомоги Україні, тоді як 29% заявили, що схиляються до цього. Водночас 43% опитаних виступили "проти".
Виборці демократів куди більше підтримують допомогу Україні: 77% висловились за додаткове фінансування та військову допомогу Києву, порівняно з лише 35% прихильників республіканців.
Як свідчить дослідження, загалом американські виборці, незалежно від партійної приналежності, більше підтримують збільшення фінансування для зміцнення безпеки на південному кордоні США, ніж підтримку інших країн, що перебувають у конфліктах – 74%. Для порівняння, серед інших країн найбільшу підтримку має гуманітарна допомога сектору Гази – 58%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.