В Угорщині встановили білборди з Урсулою фон дер Ляєн: реакція ЄС

В Угорщині встановили білборди з Урсулою фон дер Ляєн: реакція ЄС

В Єврокомісії прокоментували встановлені в Угорщині білборди, які спрямовані проти президентки Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн.
Про це сказав представник Єврокомісії Ерік Мамер на щоденному брифінгу у Брюсселі.
"Я показав ці зображення президентці Єврокомісії – вона і бровою не повела. Була абсолютна незворушною", – сказав він.

За його словами, "це не відбувається не вперше і, можливо, не востаннє", і у Єврокомісії є справи, які треба робити, та кризи, які треба розв'язувати, і є політика, яку потрібно впроваджувати.

"Угорщина є частиною Європи… Ми надзвичайно впевнені, що впроваджуємо політику, яка приносить користь громадянам Угорщини", – зазначив Мамер.

На питання, які професійні відносини у фон дер Ляєн з Алексом Соросом – сином ліберального фінансиста угорського походження Джорджа Сороса, що є постійним об'єктом ворожості з боку партії Орбана "Фідес" – який також зображений на білбордах, представник Єврокомісії відповів, що їх немає.
Раніше повідомлялося, що керівна партія Угорщини встановила в понеділок білборди, які спрямовані проти президентки Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн.

The ruling party in #Hungary has placed a billboard stating 'We don't dance to their tune.'It depicts the President of the European Commission, Ursula von der Leyen, alongside Alex #Soros, the son of the liberal financier of Hungarian descent, George Soros, Reuters reported. pic.twitter.com/cHgt2rEE2f— KyivPost (@KyivPost) November 20, 2023

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.