Ізраїльська армія ліквідувала високопоставленого офіцера ХАМАС

Ізраїльська армія ліквідувала високопоставленого офіцера ХАМАС

Ізраїльські військові повідомили, що атакували кілька оперативних штабів, з яких ХАМАС організував терористичне вторгнення на ізраїльську територію, а також ліквідували високопоставленого морського офіцера.
"Винищувачі ЦАХАЛу вночі завдали по Сектору Гази авіаударів, націлених на елітний бойовий підрозділ ХАМАС "Нохба", який очолював терористичне вторгнення на ізраїльську територію 7 жовтня", – йдеться в повідомленні.

Армія оборони Ізраїлю також повідомила про ліквідацію високопоставленого офіцера військово-морських сил ХАМАС Мохаммеда Абу Шамали, завдавши удару по його будинку.
Зазначається, що Мухаммед Абу Шамала був старшим оперативником військово-морських сил терористичного угруповання в південній частині Сектора Гази.

Повідомляється, що його будинок також використовувався для зберігання морського озброєння, яке могло бути використане для нападу на Державу Ізраїль.
У розмові з журналістами речник ЦАХАЛу контрадмірал Даніель Хагарі заявив, що військові також вбили Мустафу Шахіна, бойовика ХАМАСу, який знімав і транслював криваву атаку терористичного угрупування на південь Ізраїлю 7 жовтня.
"Ми закриємо рахунки з усіма, хто був причетний до жахів війни. Ми беремо відео з інтернету і ідентифікуємо їх за допомогою програми розпізнавання облич", – сказав представник ЦАХАЛ.

Армія оборони Ізраїлю також повідомила, що окремими ударами протягом ночі вона вразила десятки об'єктів, що належать спецпризначенцям ХАМАСу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.