Єрмак розповів про результати візитів до Швеції, Данії та Греції

Єрмак розповів про результати візитів до Швеції, Данії та Греції

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак розповів про результати візитів до Швеції, Данії, Греції.
Про це говорить заява Єрмака в Telegeram.
"Під час підготовки таких візитів президент Володимир Зеленський завжди підкреслює важливість максимального результату. Жодних поїздок заради поїздки – кожна має завершуватися конкретним зміцненням України", – написав Єрмак.

За його словами, Україна в цьому плані стала лідером – ми приходимо з пропозиціями, з конкретними алгоритмами вирішення не тільки питання війни в Україні, але і глобальних викликів.
Він також повідомив, що подібні візити передбачають зустрічі з послами, а також з радниками нацбезпеки країн.
"Особисті контакти Президента з лідерами держав, розмови про геополітику, є ключовими в цьому процесі. Результат цих візитів – далеко не останнє, що буде зроблено. Попереду ще багато роботи, зокрема, над підготовкою вже згаданого Глобального саміту миру лідерів держав, на якому можуть бути ухвалені рішення, що покладуть край війні", – повідомив керівник ОП.

Візит Зеленського в Європу
На вихідних Зеленський відвідав країни Північної Європи: Швецію, Нідерланди та Данію. Потім Зеленський вирушив до Афін для зустрічі з лідерами Західних Балкан.
На саміт лідери 11 країн південно-східної Європи підписали Афінську декларацію на підтримку територіальної цілісності України.
Також президент Володимир Зеленський провів зустрічі із прем’єр-міністром Болгарії Ніколаєм Денковим і президентом Сербії Олександром Вучичем у межах саміту Україна – Балкани, який відбувся в Афінах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.