Медведєв знову “пророкує” наближення Третьої світової

Медведєв знову “пророкує” наближення Третьої світової

Заступник секретаря Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, підсумовуючи саміт НАТО у Вільнюсі, заявив, що "Третя світова все ближче".

"Попередні підсумки саміту НАТО. Усе як ми і думали… Військову допомогу київському режиму збільшити. Усім, чим можливо: ракетами, касетними зарядами, літаками.
Нічого іншого остаточно збожеволівший Захід придумати і не міг. Передбачуваність вищого рівня, до ідіотизму. За фактом – глухий кут. Третя світова все ближче", — заявив він.

За словами Медведєва, війна "буде продовжена з колишніми цілями", одна з яких – відмова України від членства НАТО, що, втім, на його думку, неможливо.
Заступник секретаря Радбезу РФ також заявив, що окуповане місто Токмак Запорізької області нібито обстріляли касетними боєприпасами, а значить РФ "пора розчохляти" арсенали "цієї негуманної зброї".
Саміт НАТО у Вільнюсі 11 липня ухвалив пакет рішень із трьох елементів щодо України, що стосуються, зокрема, і шляху України до членства.
У вересні Медведєв вже заявляв, що заявка України в НАТО прискорить початок Третьої світової війни.
На початку липня Медведєв знову почав лякати світ ядерним апокаліпсисом, але також заявив, що ядерної зими можна уникнути, якщо Захід виконає всі вимоги Росії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.