Зеленський пропонує ідею доктрини для України

Зеленський пропонує ідею доктрини для України

Україні необхідна доктрина, в якій будуть окреслені основні питання майбутнього країни. Це пов'язано із тим, що Україна йде до перемоги у війні. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, з посиланням на його заяву у Верховній раді з нагоди Дня Конституції.
"Як Конституція закладає основи, ми потребуємо доктрини для нашої держави. Ясної, нерозмитої, сміливої доктрини. Для України, яка йде до перемоги. Та для України-переможниці", – сказав він.

За словами президента, ця доктрина має відповідати на всі фундаментальні питання про Україну та майбутнє українців.
"І нам самим, і нашим сусідам, і кожному у світі. Ми потребуємо нової системи, нових правил, нових можливостей", – запевнив Зеленський.

На думку Зеленського, в усіх своїх намаганнях Росія програ є і це вже не мрія, це реальність. Він додав, що навіть зараз, попри війну, українці продовжують йти шляхом змін.
"І я впевнений, що перший день миру після цієї війни, перший день нашої заслуженої перемоги стане і першим днем подальшої швидкої трансформації України. Основ нашого з вами життя, наших інституцій, економічних практик, соціальних звичок, політик та повсякденності. Те що ми не можемо поки змінити зараз, в умовах війни, ми змінимо в процесі нашого відновлення. Нашої трансформації. Ми створимо нову і набагато сильніше Україну", – констатував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.