Путін розповів, чому їздив на тимчасово окуповану Херсонщину

Путін розповів, чому їздив на тимчасово окуповану Херсонщину

Президент Росії Володимир Путін заявив, що їздив на тимчасово окуповані території Херсонської та Луганської областей України, щоб зустрітися з військовими і не відволікати їх із місця дислокації надовго.
Про це повiдомило російське пропагандистське видання "РИА Новости".

"Ви напевно знаєте, що буквально день тому я побував і в Херсонській області, і в Луганській. Там багато питань, не буду до них повертатися. Метою поїздки була зустріч із військовими, яких я не хотів відривати надовго і на великі відстані від дислокації тих підрозділів, якими вони командують. Обстановка вимагає того, щоб вони були на місці".
Російський диктатор також розповів, що у загарбників на тимчасово окупованих українських територіях є проблеми з доставкою вантажів через черги на КПП.
Зокрема, за словами Путіна, "неможливо проїхати" на пункті пропуску "Гуково" на адміністративному кордоні Луганської області та Ростовської області.
Передісторія:
18 квітня російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що російський диктатор Володимир Путін нібито відвідав штаб угруповання військ "Днєпр" на Херсонському напрямку та "Восток" на Луганщині. У Путіна вирішили приховати, що він був на Херсонщині ще до Великодня, але росЗМІ встановили, що російський диктатор був на тимчасово окупованій території України ще до 16 квітня і перебував недалеко від кордону з Кримом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.