У Міноборони РФ анонсували хімічну атаку по Сумській області

У Міноборони РФ анонсували хімічну атаку по Сумській області

У російському Міноборони заявили про нібито підготовку хімічної атаки по Сумській області. У провокаціях ворог традиційно звинувачує ЗСУ.
Про це повідомляє Telegram-канал Міноборони РФ.
Росіяни цинічно нафантазували, що так звана "атака" нібито готується "під керівництвом Офісу президента України". І нібито направлена на "дискредитацію Російської Федерації на міжнародній арені".
Міноборони РФ вигадало, що українська армія нібито планує інсценувати "провокацію-обстріл із застосуванням отруйних речовин", щоб потім звинуватити у злочині Росію на трибуні Радбезу ООН й "задокументувати" застосування російськими збройними силами "хімічної зброї".
"Для її реалізації протягом останніх двох тижнів у населеному пункті Охтирка Сумської області нібито підготовлено ділянку "передового рубежу оборони ЗСУ на лінії бойового зіткнення з російськими військами", – йдеться в заяві.

Зазначимо, що традиційно такі повідомлення країна-агресор поширює напередодні того, коли сама планує влаштувати ті чи інші провокації.
Нагадаємо, що раніше в Повітряних силах розкрили подробиці нової тактики росіян, які тероризують, зокрема і прикордоння Сумської області.
Ворог почав використовувати плануючі бомби, закидуючи їх по декілька десятків в день по всій території розмежування з літаків Су-35 і Су-34.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.