Правоохоронці викрили злочинну групу, причетну до збуту наркотиків та психотропів у Кривому Розі

Правоохоронці викрили злочинну групу, причетну до збуту наркотиків та психотропів у Кривому Розі

28 березня правоохоронці викрили групи осіб, які виготовляли та розповсюджували наркотичні засоби шляхом «закладок» та із рук в руки на території Криворізького району. В ході обшуків у п’яти фігурантів вилучили канабіс та метамфетамін вартістю близько 500 тисяч гривень.

В рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, були проведено 12 санкціонованих обшуків за місцями мешкання фігурантів.

За результатами слідчих дій, виявлено та вилучено канабіс вагою близько 2,5 кілограма та понад тисячу сліп-пакетів, 100 г метамфетаміну, 2 травматичні пістолети, набої, 2 гранати Ф-1 та 2 гранати УЗРГМ, а також електронні ваги та банківські картки.

Все вилучене направлено на експертне дослідження

Наразі п’ятеро фігурантів затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили їм про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.