На південь Херсонщини завезли росгвардійців для придушення бунту окупантів

На південь Херсонщини завезли росгвардійців для придушення бунту окупантів

На південь окупованої частини Херсонської області завезли 200 росгвардійців. Вони мають придушувати бунти, які виникають серед росіян через невдоволеність командуванням. Про це, з посиланням на начальницю Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк.
"Морально-психологічний стан підрозділів (росіян – ред.) не дуже високий – вони розгублені, мають бунтарський дух, вони незадоволені командуванням, забезпеченням", – сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що на настрої ворога, зокрема, впливає результативна робота українських сил з перекриття логістики окупантів.
"Днями туди (на окуповану частину Херсонської області – ред.) було направлено десь 200 військовослужбовців росгвардії для того, щоб посилити тиск на місцеве населення й навести лад усередині підрозділів, де прокидається цей бунтарський дух", – розповіла Гуменюк.

Нагадаємо, що це далеко не перша практика російського командування у боротьбі з невдоволеністю окупантів. Нещодавно РФ також направила на Донбас спецпідрозділи, які мають ліквідувати бунти серед загарбників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.