Данілов вважає, що Росія може розпочати новий наступ 24 лютого

Данілов вважає, що Росія може розпочати новий наступ 24 лютого

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що Росія може розпочати новий наступ 24 лютого. За його даними, окупанти готуються до атаки у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях.
Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данилов в інтерв'ю Радіо Свобода.
"З огляду на те, що вони люди з „совка“, і що до якоїсь річниці вони повинні мати якісь досягнення. Немає жодної таємниці, що вони до 24 лютого готуються до нової хвилі", — сказав Данілов.

Секретар РНБО додав, що у військ РФ багато мобілізованих та «заліза», тому ЗСУ мають бути «у максимальній концентрації та готовності».

"У них є завдання щодо Донецької та Луганської областей для того, щоб вони повністю вийшли на їхні кордони. Вони вже тиждень намагаються зрозуміти, що у нас з обороною. Зараз там є певне накопичення військ", — сказав він.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький раніше заявив, що РФ готується до нового наступу на Україну, зараз триває перегрупування російських військ у всіх напрямках на лінії фронту.
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що інтенсивність боїв на Донбасі зростає, окупанти посилюють тиск на Бахмутському та Вугледарському напрямках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.