Шольц звернувся до Путіна і закликав його закінчити цю війну

Шольц звернувся до Путіна і закликав його закінчити цю війну

У Німеччині заявили про необхідність переговорів із РФ для припинення агресії, яку ведуть окупанти. Главу Кремля Володимира Путіна закликали закінчити війну.
Про це говорить заява німецького канцлера Олафа Шольца, якого цитує газета Kölner Stadt-Anzeiger.
"Канцлер Олаф Шольц заявив про необхідність подальших переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним щодо припинення загарбницької війни проти України", – цитує видання Шольца.

За його словами, мета Німеччини полягає в тому, "щоб Росія припинила свою агресивну війну, а Україна захистила свою цілісність".

"Для цього необхідно буде говорити. Залишається побачити, чи буде це зроблено телефоном, по відеозв’язку чи за довгим столом", – вважає Шольц.

Він наголосив, Росія повинна визнати, що так далі тривати не може.
"Путін повинен припинити війну, вивести війська і таким чином створити можливість для взаєморозуміння. Звернення може бути лише таким: Путін, закінчи цю війну", – заявив Шольц.

Нагадаємо, нещодавно канцлер Німеччини констатував, що Путін не збирається відмовлятися від загарбницьких планів щодо України та у всіх розмовах чітко каже, що хоче щось завоювати. Однак попри це Шольц каже про продовження діалогу з диктатором.
Нагадаємо, раніше Олаф Шольц під час телефонної розмови з Путіним закликав останнього вивести війська з території України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.