Данілов: військова підтримка західних країн не відповідає майбутнім викликам

Данілов: військова підтримка західних країн не відповідає майбутнім викликам

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що військова підтримка, яку західні країни надають ЗСУ, не відповідає майбутнім потребам України.
У коментарі The Globe and Mai Данілов повідомив, що Іран постачає Росії "величезні" обсяги військової допомоги, у тому числі десятки дронів Shahed, які використовувалися для нападу на електростанції та іншу цивільну інфраструктуру.
За оцінкою Данілова, військова підтримка з боку союзників України "можливо, не відповідає масштабу викликів, з якими ми можемо зіткнутися в майбутньому".

Він додав, що Україна зазнає величезних військових та громадянських втрат, «захищаючи східний кордон НАТО» і зазначив, що ЗСУ потрібні всі типи зброї.
"Якщо хтось у якійсь столиці думає, чи маємо ми отримувати додаткову військову підтримку чи ні, я хотів би наголосити, що в цей момент путінські сучасні фашисти вбивають наших громадян. Військових, цивільних та, найжахливіше, вбивають наших дітей. Не всі у світі сприймають це досить серйозно", – сказав Данілов.

Він відмовився назвати конкретні країни, чия підтримка, на його думку, була під питанням. Данілов також не уточнив конкретних типів зброї, яких не вистачає українській армії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.