Зеленський спростував, що окупанти тікають із Херсона

Зеленський спростував, що окупанти тікають із Херсона

Президент Володимир Зеленський заявив, що чутки про втечу російських окупантів із захопленого Херсона є інформаційною атакою.
"Я не бачу, щоб вони тікали з Херсона. Це інформаційна атака… Це атака, щоб ми пішли туди, щоби перекинули туди війська з інших небезпечних напрямків. У цьому була суть їхньої інформаційної операції, вони не готові залишити Херсон. Але вони знають, що, якщо ми досягнемо успіху, вони не зможуть вийти", — зазначив Зеленський в інтерв'ю італійській газеті Corriere della Sera, опублікованому в четвер, 27 жовтня.

Глава держави додав, що «найпідготовленіші» російські солдати залишилися на місцях і ніхто з них не виїхав.
Напередодні керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, що росіяни на півдні України будують нові рубежі оборони і готуються утримувати захоплений Херсон.
За словами керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, РФ завозить у Херсон мобілізованих, готуючись до вуличних боїв.
Раніше міністр оборони Олексій Резніков казав, що дощова погода трохи сповільнила наступ ЗСУ в Херсонській області. Він також зазначав, що ЗСУ контролюють усі мости, тому в окупантів не буде можливості втекти з Херсона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.