Росіяни призначили відповідального за анексовані області України

Росіяни призначили відповідального за анексовані області України

Прем’єр Росії Михайло Мішустін призначив куратора анексованих Росією регіонів Донбасу, Херсонської та Запорізької областей.
Про це повiдомило россiйське видання "РБК".
В російському уряді курирувати "розвиток нових територій" доручили Вадиму Васильєву. Його також призначено заступником міністра будівництва і ЖКГ Росії.
Васильєв до травня обіймав посаду в.о. директора департаменту міжбюджетних відносин Мінфіну РФ.
Російський міністр будівництва Ірек Файзуллін розповів, що цього тижня у відомстві з'явилися 116 нових співробітників. Це пов’язано, у тому числі, з тим, що "соціально-економічний розвиток нових територій поставлено в обов'язки Мінбуду".

Що було раніше:
Окупанти провели з 23 по 27 вересня псевдореферендуми про приєднання до Росії захоплених територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Результати "намалювали" наступні: від 87 до 99% за анексію. А 30 вересня Путін підписав "договір про вступ до складу Росії" захоплених українських територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей і заявив, що відтепер їхні мешканці – громадяни РФ. 4 жовтня президент Володимир Зеленський визнав нікчемними укази глави держави-агресора Володимира Путіна щодо визнання "незалежними" Криму, так званих "ЛНР" та "ДНР" і Запорізької та Херсонської областей України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.