Зеленський доручив МЗС відреагувати на застосування окупантами іранських дронів

Зеленський доручив МЗС відреагувати на застосування окупантами іранських дронів

Прессекретар президента Сергій Никифоров повідомив, що Володимир Зеленський доручив МЗС відреагувати на використання у бойових діях російськими окупантами іранських дронів-камікадзе.
Про це Никифоров повiдомив у Facebook.

"Президент України доручив МЗС відреагувати на факти використання російськими військами озброєння іранського виробництва. На жаль, дані розвідки та повідомлення у ЗМІ остаточно підтвердилися на полі бою".
За словами Никифорова, продаж зброї Росії – це кроки Ірану проти суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, , а також проти життя і здоров’я громадян України.

Він нагадав, що Іран неодноразово заявляло про свою нейтральність та готовність бути посередником у припиненні російської агресії проти України.
Збройні сили України 22 вересня знищили сім БПЛА окупантів, чотири з них – безпілотники-камікадзе Shahed іранського виробництва.
18 вересня командир артилерії 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, полковник Родіон Кулагін у WSJ повідомляв, що Росія завдала серйозних збитків українським силам за допомогою іранських безпілотників "Шахед-136", які нещодавно закупила.
Що було раніше:
Збройні сили України 22 вересня знищили сім БПЛА окупантів, чотири з них – безпілотники-камікадзе Shahed іранського виробництва. 18 вересня командир артилерії 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, полковник Родіон Кулагін у WSJ повідомляв, що Росія завдала серйозних збитків українським силам за допомогою іранських безпілотників "Шахед-136", які нещодавно закупила.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.