Розвідка Британії назвала найгостріші кадрові проблеми РФ у війні

Розвідка Британії назвала найгостріші кадрові проблеми РФ у війні

Міноборони Британії у своєму розвідувальному огляді стверджує, що Росія змушена вербувати ув’язнених та прискорювати навчання курсантів, оскільки має дві гострі нестачі для укомплектування своїх бойових частин в Україні.
У зведенні відзначається, що пов'язана з Кремлем російська приватна військова компанія "Вагнера" проводить кампанію з вербування російських ув'язнених для служби в Україні як мінімум із липня. Ув'язненим пропонується пом'якшення вироку і грошове заохочення.
Нещодавно опубліковане відео, швидше за все, показує, як власник "Вагнера" Євгеній Пригожин робить пропозицію про вербування ув'язнених. У ролику Пригожин наголошує, що шукає лише "бійців для штурмових частин".
Окремо російські військові академії скорочують курси навчання та переносять терміни випуску курсантів. Майже напевне це відбувається для того, щоб курсанти могли бути направлені для підтримки операції в Україні.
"Проблема російської людської сили стає дедалі гострішою. Прискорення навчання курсантів та потреба "Вагнера" у штурмових загонах дозволяють припустити, що дві з найгостріших "нестач" під час кризи укомплектування збройних сил, ймовірно, пов'язані з бойовою піхотою та молодшими командирами", – йдеться в огляді.

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine – 16 September 2022 Find out more about the UK government's response: https://t.co/fKjElmBzVF???????? #StandWithUkraine ???????? pic.twitter.com/VVHTR6O1Z0 ВІДЕО ДНЯ — Ministry of Defence ???????? (@DefenceHQ) September 16, 2022

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.