В ОП відповіли однопартійцям Шольца, які закликають зупинити допомогу Україні

В ОП відповіли однопартійцям Шольца, які закликають зупинити допомогу Україні

В Офісі президента запросили всіх, хто закликає німецький уряд припинити допомагати Україні, до Бучі.
Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.
"Ще раз по пунктах. Ru-армія несе лише смерть, руйнування й тортури. Західна зброя несе мир, допомагаючи нам захистити своїх дітей. Запрошую всіх, хто закликає Німеччину перестати допомагати Україні, на екскурсію в Бучу. Обговоримо ваші аргументи з родинами замордованих українців", – написав він у Twitter.

Ще раз по пунктах. Ru-армія несе лише смерть, руйнування й тортури. Західна зброя несе мир, допомагаючи нам захистити своїх дітей. Запрошую всіх, хто закликає ???????? перестати допомагати ????????, на екскурсію в Бучу. Обговоримо ваші аргументи з родинами замордованих українців. — Михайло Подоляк (@Podolyak_M) August 26, 2022

Нагадаємо, німецькі ЗМІ опублікували листа лівого крила соціал-демократів із закликом до Європи припинити постачання Україні важкого озброєння та підштовхнути її до перемовин з Росією для припинення гарячої фази війни.
Його підписантами є кілька членів Бундестагу, Європейського парламенту і федеральних земель, а також колишній прем’єр землі Бремен Карстен Зілінг та мер Дортмунда Томас Вестфаль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.