Зеленський прокоментував удари ЗСУ по Антонівському мосту

Зеленський прокоментував удари ЗСУ по Антонівському мосту

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що Україна нанесла удари по Антонівському мосту у Херсоні, щоб позбавити російських окупантів можливості перекидати свої війська у Херсонській області.
Про це говорить вечірнє звернення Зеленського.

"Щодо Антонівського моста в Херсоні та інших переправ в області. Звичайно, всі вони будуть відбудовані, але вже нами. Робимо все для того, щоб в окупантів не залишалося жодних логістичних можливостей на нашій землі. Які б не буди у них плани – ми їх зламаємо".
Президент підкреслив, що Україна буде звільняти свою територію "воєнними, дипломатичними і всіма іншими доступними інструментами", поки не вийде на законні кордони.
Передісторія:
Про обстріли Антонівського автомобільного моста у Херсоні повідомлялося 19 липня та 20 липня. Ввечері 26 липня херсонські телеграм-канали писали про вибухи в окупованому місті, зокрема про удари по Антонівському мосту. Згодом начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що удари ЗСУ були "філігранними". 27 липня окупанти повідомили, що ЗСУ знову обстрілами завдали пошкоджень і Антонівському автомобільному мосту, і залізничному мосту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.