Розвідка: окупанти готують нову провокацію по Маріуполю

Розвідка: окупанти готують нову провокацію по Маріуполю

Російські окупанти готують фейкове "розслідування" про події в Маріупольському драмтеатрі, щоб покласти відповідальність за злочин на Україну.
Про це йдеться в повідомленні Головне управління розвідки Міноборони України.
"Окупанти готують до оприлюднення власне псевдорозслідування про обставини бомбового удару по драмтеатру Маріуполя. Мета такого заходу – спробувати зняти із себе відповідальність за вбивство кількох сотень мирних жителів, які на момент удару переховувались в приміщенні театру. Більшість з них – жінки та діти", – йдеться в повідомленні.

Наразі, як розповіли в ГУР, окупанти, за допомогою кількох знімальних груп російських телеканалів, готують постановчі відео, які начебто "мають довести", що вибух в Маріупольському драмтеатрі стався всередині приміщення.
"Всі руйнування відбулись, начебто "внаслідок детонації великої кількості вибухівки", а кількість жертв становила не більше 14 людей. Російські пропагандисти навіть знайшли так званих "свідків", які бачили, як напередодні "люди у військовій формі заносили ящики" всередину будівлі", – кажуть в розвідці.

Фото: Павло Кириленко / Донецька ОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.