Ракетний удар по Одеській області: кількість загиблих збільшилась (Оновлено)

Ракетний удар по Одеській області: кількість загиблих збільшилась (Оновлено)

У результаті ракетного удару у смт Сергіївка Білгород-Дністровського району в Одеській області зазнали руйнування багатоквартирний будинок та дві бази відпочинку, є жертви.
ОК "Південь" повідомляє, що ракетний удар трьома ракетами Х-22 було завдано літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря.
Унаслідок удару частково зруйновано триповерхову і чотириповерхову будівлі бази відпочинку, а також дев'ятиповерховий житловий будинок. Про це повідомляє ДСНС України.
Станом на 05:30 виявлено 17 загиблих, з них 1 дитина, надано медичну допомогу 31 постраждалій особі, серед яких 4 дитини та вагітна жінка, врятовано з-під завалів 8 осіб, з них 3 дитини. Важких поранених госпіталізовано.
Станом на 13:30 внаслідок ракетного удару загинуло 20 осіб (16 осіб – житловий будинок та 4 особи – база відпочинку, з них 1 дитина), постраждало 38 осіб (37 осіб – житловий будинок, з них 6 дітей та 1 особа – база відпочинку).
Госпіталізовано до лікарні 38 осіб. Врятовано 8 осіб з них 3 дитини (7 осіб – житловий будинок, з них 3 дітей та 1 особа – база відпочинку).
Роботи тривають, на місці події працюють психологи, повідомляє ДСНС.

Сергій Крук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.