Кому зі знаків Зодіаку принесе щастя парад планет

Кому зі знаків Зодіаку принесе щастя парад планет

Парад планет у 2022 році відбудеться в ніч з 23 на 24 червня. Це рідкісне астрологічне явище, під час якого всі планети Сонячної системи шикуються в один ряд. Вплив планет буде відчуватися кілька днів – до 26 червня.
Попередній такий парад був у липні 2020 року, а наступний відбудеться тільки у 2040 році.
Астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку парад планет подарує унікальний шанс стати щасливішим.
Телець
З кінця червня настає сприятливий період для нових знайомств, зміни партнера і чекає удача в різних комунікаціях: особистих, дружніх, любовних і ділових відносинах. В кінці цього року Тельці зможуть зустріти свою велику справжню любов.
Ви зрозумієте, в якому напрямку хочете рухатися далі в професійній сфері та навіть вийде побудувати базу на довге майбутнє.
Діва
Вас чекають серйозні зміни в сімейному та особистому житті. Можливе розлучення та укладення нового шлюбу, поповнення в родині або нові відносини. Також друга половина року стане періодом важливих змін в кар'єрі, статусі та сім'ї.
З'явиться можливість поліпшити своє матеріальне становище за допомогою інвестицій, кредитів, спадщини, допомоги спонсорів і аліментів.
Скорпіон
Ви зможете стати більш впевненими й віднайдете силу волі. Для Скорпіонів почнеться хороший період для знайомств, створення сім'ї, відкриття бізнесу і кардинальних змін.
Можливо, ваше хобі стане вашою роботою і почне приносити дохід. В кінці серпня ймовірна зустріч або знайомство з однодумцем, яка змінить все життя.
Водолій
Цього року ви встигнете змінити місце проживання, почати ремонт або купити нове житло. У жовтні з'явиться можливість поліпшити фінансове становище, отримати вигідну пропозицію по роботі.
Восени буде багато спілкування, комунікацій і нових знайомств з однодумцями. Можливі поїздки, розширення кругозору, набуття нових навичок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.