Нардеп: Зеленський таємно приїжджав до Лисичанська Луганської області

Нардеп: Зеленський таємно приїжджав до Лисичанська Луганської області

Народна депутатка від Слуги народу Мар’яна Безугла заявила, що президент Володимир Зеленський нещодавно таємно відвідав Лисичанськ Луганської області.
У понеділок, 20 червня, Безугла опублікувала у Facebook фото Зеленського з військовими, за її словами, зроблене в Лисичанську.
"Він приїхав тоді під обстрілами, приховано, підтримати і побачити на власні очі, розібратися. Був із нами", — написала нардепка.

Опубликовано Facebook App
18 червня президент відвідав передові позиції українських військових у Миколаївській області та опорні пункти Нацгвардії на Одещині.
Раніше 20 червня голова військової адміністрації Лисичанська Валерій Шибіко заявив, що в місто скоро обмежать в'їзд через наближення активних бойових дій.
Президент Володимир Зеленський казав, що на Донбасі точаться дуже жорсткі бої, російські війська зосередили там найбільше сил.
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголосила, що зараз країна-агресор кинула всі свої сили та засоби на Сєвєродонецьк, там тривають вирішальні бої. За даними Міноборони, РФ хоче дійти кордонів Луганської області до 26 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.