У Херсонській ОВА прокоментували “указ про бівалютну зону”

У Херсонській ОВА прокоментували “указ про бівалютну зону”

«Призначений» російськими окупантами так званий «голова» Херсонської ОДА Володимир Сальдо видав псевдоуказ про те, що разом із гривнею в області ходитиме російський рубль. Його дії прокоментував радник голови Херсонської військової адміністрації.
Заяву колаборанта розповсюдили пропагандистські канали. Згідно з нею, за гривню пропонується отримати два рублі. Сальдо також заявив, що підприємці мають вказувати ціни на товари у двох валютах.
Радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань написав у Facebook, що заяви так званої «влади» області про «бівалютну зону» є провокацією та інформаційними вкидами, і жителі будуть проти.
"По-перше, херсонці патріоти і російська валюта тут не потрібна. А по-друге, не дурні, як росіяни, і вміють рахувати, що це пограбування. Ніхто не поведеться на ці чергові провокації. Херсонщина — це Україна", — наголосив він.

Опубликовано Facebook App Раніше у Запорізькій ОВА повідомили, що у Василівці російські окупанти погрожують підприємцям, які не хочуть продавати товари за рублі країни-агресора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.