АПЛ заморозила контракт із транслятором у Росії

АПЛ заморозила контракт із транслятором у Росії

Клуби англійської Прем'єр-ліги домовилися про призупинення співпраці з транслятором матчів чемпіонату в Росії та пожертвували кошти для України. Про це йдеться на офіційному сайті ліги.
Прем'єр-ліга та 20 клубів-учасників турніру одностайно підтримали рішення негайно призупинити співпрацю з російським телевізійним партнером "Рамблер" ("Окко Спорт"). Також АПЛ вирішила пожертвувати 1 млн фунтів на потреби українців.
"Ліга рішуче засуджує вторгнення Росії до України. Ми закликаємо до миру, і наші думки зі всіма тими, хто постраждав. Пожертва в розмірі 1 мільйона фунтів стерлінгів буде зроблена Комітету з надзвичайних ситуацій при стихійних лихах (DEC) для доставки гуманітарної допомоги тим, хто її потребує", – йдеться в заяві АПЛ.

На такий крок елітний англійський дивізіон пішов після тижня підтримки України. Усі матчі 28-го туру Прем'єр-ліги супроводжувалися гаслом Football Stands Together ("Футбол стоїть поруч") і синьо-жовтими прапорами. Також капітани команд вийшли на матчі з пов'язками в кольорах українського стяга.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.