Відбивні зі свинини на сковороді: рецепти соковитого м’яса і маринаду

Відбивні зі свинини на сковороді: рецепти соковитого м’яса і маринаду

Апетитне свиняче м'ясо часто вибирають господині для приготування різних страв. Ціна повністю відповідає якості, а нескладні рецепти допомагають зробити з будь-якої частини тушки дивовижне блюдо.
Далі рецепти відбивних, с кращими варіаціями маринадів. Ви можете використовувати ті, що вказані в рецептах, або вибрати один з представлених на картинці.
Який маринад обрати для відбивних / Інфографіка УНІАН Свинячі відбивні – рецепт в клярі
Свиняча вирізка – 500 г Яйце куряче – 3 шт. Часник (за бажанням) – 2-4 зубчики Сіль – 1-2 ч.л Чорний мелений перець – 1-2 ч.л Рослинна олія – 6 ст.л Борошно пшеничне – 10 ст.л Сметана – 3 ст.л.

М'ясо вимити, обсушити, розрізати на порційні шматки товщиною в 1 см. Відбити молотком з обох сторін, посолити, поперчити. Зробити кляр: яйця розбити в тарілку, додати сметану, і подрібнений часник. Збити віночком.
Свинячі відбивні обваляти в борошні, потім вмочити в клярі. Смажити на розігрітій сковороді, змащеній олією, з кожного боку по 5 хвилин.

Свинячі відбивні в паніровці
Свинина (ошийок) – 400 г Яйце велике – 1 шт. (або 2 шт. середніх) Часник – 4 зубчики Сухарі панірувальні – 80 г Масло рослинне – 60 мл Сіль – 0,5 ч.л Перець чорний мелений – 1/3 ч.л.

Свинину промити, обсушити, нарізати на порційні шматки. Відбити молотком з двох сторін, в мисці з'єднати яйця, сіль і перець. Часник пропустити через прес, додати в миску, масу перемішати до однорідності. Шматки свинини опустити в яєчну суміш і перемішати так, щоб маса повністю покривала відбивні.
Ємність накрити кришкою, поставити в холодильник на 4-5 годин або на ніч. По закінченні цього часу дістати м'ясо, обваляти кожен шматок в панірувальних сухарях. На сковороді розігріти олію, смажити відбивні на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Свинячі відбивні під вершково-грибним соусом
Свинина (корейка без кістки) – 500 г Печериці – 150 г Цибуля ріпчаста – 130 г (1 шт.) Вершки – 200 мл Кетчуп чилі – 1 ст.л Часник сушений – 0,5 ч.л Паприка мелена – 0,5 ч.л Базилік сушений – 0,5 ч.л Сіль – на смак Перець чорний мелений – на свій смак Олія соняшникова – 60 мл.

Свинячу тушку нарізати на порційні шматки, кожен шматочок кілька разів проткнути виделкою. Перекласти свинину в миску, посолити, поперчити, додати паприку і сушений часник. Влити трохи соняшникової олії, перемішати й залишити маринуватися мінімум на 30 хвилин.
Розігріти сковороду, викласти на неї відбивні. Обсмажувати на сильному вогні з кожного боку по 5 хвилин. Гриби очистити, але не мити. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Викласти відбивні в форму для запікання, накрити фольгою і відставити в сторону. Розігріти духовку до 170°C.
Ще раз змастити сковороду маслом, викласти на неї гриби та цибулю. Смажити на сильному вогні 5-6 хвилин, потім додати вершки, базилік, сіль, чорний перець і кетчуп. Соус перемішати й довести до кипіння. Залити м'ясо, накрити фольгою і запікати в духовці 40 хвилин.

Свинячі відбивні з ананасами
Свинина (баликова частина) – 1 кг Ананас консервований – 340 г (з 1 банки) Кукурудза консервована – 3 ст.л. Цибуля солодка (ялтинська) – 1 шт. Сир твердий – 300 г Масло рослинне – 20 г (для змазування пергаменту) Сіль – на смак Перець чорний мелений – до свого смаку.

Свиняче м'ясо вимити, обсушити, нарізати на шматки та відбити з двох сторін молотком. В кінці посолити й поперчити. Викласти в миску ананас, нарізаний шматочками, і ріпчасту цибулю. Додати кукурудзу, перемішати.
Змастити пергамент маслом, викласти відбивні. Зверху додати начинку і тертий сир. Запікати відбивні в духовці при 200°C 20-25 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.