У Росії знову погрожують “жорсткою відповіддю” на поставки зброї Києву

У Росії знову погрожують “жорсткою відповіддю” на поставки зброї Києву

Керівник делегації Росії на переговорах у Відні з питань військової безпеки та контролю над озброєннями Костянтин Гаврилов повторив погрози, що РФ "може жорстко відповісти", якщо Захід збільшить постачання зброї Україні.
Про це повiдомило російське пропагандистське видання "РИА Новости".

"Нарощування передач Києву західного озброєння може змусити Російську Федерацію перейти до більш жорстких дій у відповідь".
За словами представника країни-агресора, тактико-технічні характеристики західного озброєння і техніки, що застосовуються в Україні, нібито "створюють загрози громадянам Росії".

"У цих умовах ми відсуватимемо неонацистів від своїх кордонів пропорційно дальності дії застосовуваних Києвом ракетних комплексів. А там подивимося".
Він також повторив заяви глави МЗС РФ про те, що Росія нібито "допоможе українському народу позбутися антинародного та антиісторичного режиму в Києві".
Передісторія:
Раніше міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив, що "географічні завдання" війни змінилися через постачання західних озброєнь в Україну та пригрозив захопленням нових територій у разі постачання Україні далекобійної зброї. 26 липня президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна обов'язково буде бити у відповідь через удари росіян по українських містах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.