Мер: вночі РФ обстріляла Чугуїв, снаряди влучили в школу

Мер: вночі РФ обстріляла Чугуїв, снаряди влучили в школу

У ніч проти 16 липня Чугуївська громада Харківської області зазнала масованого обстрілу російських окупаційних військ, повідомила міський голова Галина Мінаєва.
За її словами, внаслідок обстрілу в Чугуєві зафіксовано «значні руйнування», серед місцевих мешканців є поранені і зниклі.
"Зокрема, зруйновані одна зі шкіл, магазин будівельних матеріалів та декілька житлових будинків. А головне і найболючіше — декілька мешканців міста поранені, а доля ще трьох наразі невідома", — написала Мінаєва.

Внаслідок обстрілу було частково зруйновано двоповерховий житловий будинок, виникла пожежа на площі 40 кв. м. Постраждали 2 особи, з них з-під завалів було врятовано одного мешканця. Його госпіталізували до місцевої лікарні. Також рятувальники дістали з-під завалів тіла двох загиблих людей, чоловіка та жінки, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.
Опубликовано Facebook App Мінаєва розповіла, що на місці руйнувань працюють рятувальники, і закликала мешканців міста триматися ближче до укриттів та не перебувати на вулиці без особливої необхідності.
Опубликовано Facebook App

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.