Подоляк прокоментував масові пожежі у російських військкоматах

Подоляк прокоментував масові пожежі у російських військкоматах

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк саркастично прокоментував на своїй сторінці у Twitter масові підпали російських військкоматів.
«Рязань, Нижньовартовськ, Мордовія, Івановська область — останнім часом у Росії масово самозаймаються військкомати. Палають від сорому? Росія продовжує спецоперацію з демілітаризації… власної армії. Все ще йде за планом чи нам допомогти це пришвидшити?» — написав він.


За даними Медузы, за останні три дні в РФ намагалися підпалити будівлі чотирьох військкоматів, а від початку війни — більше десяти.
Зокрема, за даними видання, в ніч на 15 травня у Волгограді намагалися підпалити віськкомат по Радянському, Ворошиловському та Кіровському районах, в ніч на 14 травня — у селищі Пронськ Рязанської області намагалися підпалити двері та віконну раму військкомата, а в ніч на 13 травня невідомі кинули коктейлі Молотова у стіну військкомату в Гуково та в будівлю військкомату в Омську.
8 травня російська опозиціонерка Любов Соболь повідомляла, що невідомі закидали коктейлями Молотва військкомат у Череповці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.