Шмигаль: Україна та Японія підпишуть угоду про захист інвестицій

Шмигаль: Україна та Японія підпишуть угоду про захист інвестицій

Україна та Японія посилять співпрацю в сфері бізнесу завдяки підписанню угоди про захист інвестицій та відкриттю офісу Японської організації зовнішньої торгівлі (JETRO) в Україні.
Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
"Провів зустріч із послом Японії Кунінорі Мацудою, який завершує свою дипломатичну роботу в Україні. Готуємося до підписання угоди про захист інвестицій. Та очікуємо на відкриття офісу JETRO в Україні. Усі ці кроки сприятимуть активній співпраці між нашими бізнесами", – зазначив Шмигаль.

Шмигаль висловив вдячність за підтримку Японією резолюцій ООН на користь України, Формули миру Президента Володимира Зеленського, зокрема в частині ядерної безпеки, та за підписання безпекової угоди.
"Японія надає нашій державі велику й неоціненну допомогу. Особливо в гуманітарній сфері. До кінця року третина всіх машин для розмінування в Україні будуть саме японського виробництва. Крім того, Японія суттєво допомагає в медичній галузі", – підкреслив голова уряду.

Шмигаль також окремо подякував за підтримку рішення країн Групи Семи щодо надання Україні 50 млрд доларів від використання заморожених російських активів.
Нагадаємо:
Міністерство економіки зареєструвало представництво офісу Японської організації зовнішньої торгівлі (JETRO) в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.