Авіакомпанії скасовують рейси до Лівану й Ізраїлю через загрострення ситуації

Авіакомпанії скасовують рейси до Лівану й Ізраїлю через загрострення ситуації

Світові авіакомпанії, зокрема Qatar Airways та British Airways, скасували рейси до Бейрута і Тель-Авіва через посилення бойових дій між Ізраїлем і ліванською "Хезболлою". Про це пише Times of Israel.
Авіакомпанія Qatar Airways заявила, що призупинила польоти до Бейрута до середи через ескалацію бойових дій між Ізраїлем та Хезболлою.
"У зв'язку з ситуацією, що склалася в Лівані, авіакомпанія Qatar Airways тимчасово призупинила польоти в міжнародний аеропорт Бейрута Рафік Харірі до 25 вересня", – йдеться в заяві катарського національного перевізника.

Вони додали, що безпека пасажирів "залишається нашим найвищим пріоритетом".
Авіакомпанії Wizz Air, British Airways і Azerbaijan Airlines скасували сьогодні рейси до і з аеропорту Бен-Гуріона через посилення бойових дій. На сайті аеропорту Бен-Гуріон повідомляється, що всі три авіакомпанії сьогодні більше не здійснюють рейси до Ізраїлю та з нього.
Багато авіакомпаній лише нещодавно відновили польоти, призупинивши їх у різні моменти протягом року після атаки ХАМАСу 7 жовтня і продовження війни. Інші все ще не літають через міркування безпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.