У прикордонній зоні на Закарпатті ввели додаткові обмеження

У прикордонній зоні на Закарпатті ввели додаткові обмеження

З метою запобігання правопорушень у прикордонній смузі в межах Ужгородського району введені додаткові режимні обмеження.
Про це повідомляє Facebook-сторінка Західного регіонального управління Держприкордонслужби (ДПСУ) України.
Додаткові обмеження діятимуть в межах:
Ставненської; Костринської; Великоберезнянської; Дубриницько-Малоберезнянської; Оноківської; Холмківської; Сюртівської; Чопської територіальних громад Ужгородського району.
У прикордонній смузі в межах району заборонено:
перебування осіб й провадження робіт поза межами населених пунктів, перебування осіб й транспортних засобів на дорогах, які відсутні в реєстрі автомобільних доріг та ведуть до державного кордону та рух ними у темний час доби (з 22:00 до 05:00). зупинка транспортних засобів на узбіччі доріг поза встановленими автомобільними стоянкам. Винятком є технічні несправності; перевезення у транспортних засобах зброї та будь-яких засобів активної оборони без відповідних на те дозволів; використання приладів нічного бачення, тепловізійної техніки, радіостанцій, крім установлених на спеціальній техніці та на транспортних засобах спеціалізованого призначення; використання та здійснення польотів легкомоторних літальних апаратів.
Нагадаємо, що цього літа ДПСУ посилить охорону кордону на гірських ділянках та у популярних туристичних районах Чернівецької та Івано-Франківської області.
Зокрема обмеження були запроваджені у прикордонній зоні з Молдовою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.