ОВА: У двох містах Сумської області оголосили евакуацію через обстріли

ОВА: У двох містах Сумської області оголосили евакуацію через обстріли

У Сумській області почали проводити евакуацію з міст Білопілля та Ворожба. Це пов'язано з російськими ударами по цих містах.
Про це говорить заява начальника Сумської обласної військової адміністрації Володимира Артюха.
"Ми повинні захищати своє населення. Це наше основне завдання, яке мені поставив президент України Володимир Зеленський", – сказав очільник області.

При цьому Артюх уточнив, що це не примусова, а завчасна добровільна евакуація з тих населених пунктів, де значно збільшилася кількість обстрілів. Наразі в громадах триває оповіщення населення про евакуацію.
Скріншот: Білопілля та Ворожба (google.com/maps)Жителі Білопілля та Ворожби, і особливо сім’ї з дітьми, які бажають евакуюватися, мають звернутися до старост та голів громад. Евакуйоване населення буде розміщено в місцях компактного проживання на території області.
Ситуація в Сумській області
Російські війська посилили обстріли прикордонних районів у Сумській області, б'ють по населених пунктах із різних видів озброєнь.
Приміром тиждень тому окупанти вдарили по енергетичних об'єктах у Сумській області, що призвело до знеструмлення Білопільської громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.